Montage van dak- en wandbeplating

Van Manen Montage in Lunteren heeft een ruime praktijkervaring van meer dan 10 jaar in het aanbrengen van de beplating op daken en aan wanden. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verrichten onze diensten voor zowel bedrijven als de agrarische sector.

Dakbepating

Dakbeplating

Van Manen Montage in Lunteren heeft zich gespecialiseerd in het professioneel monteren van dakbeplating. Onder andere agrarische ondernemingen behoren tot onze klanten. Wij verzorgen verschillende soorten dakbeplatingen. Hierbij gebruiken wij de beste kwaliteit materialen die garant staan voor een prima bescherming tegen weersinvloeden en een goede duurzaamheid.

U kunt ons inschakelen voor de montage van sandwichpanelen, golfplaten en damwand dakplaten.

Een dakbedekking die vergaan is dient zo snel mogelijk vervangen te worden. Hiermee worden risico’s als lekkages, die enorme schade aan een interieur kunnen veroorzaken, voorkomen of tot een minimum beperkt. Naast renovaties van dakbeplating brengen wij ook nieuwe dakbeplatingen aan voor de nieuwbouw.

Gevelbeplating

De wandbeplating verzorgen wij voor particulieren, de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Er bestaat een ruime keuze aan gevelbeplating zodat wij aan vrijwel alle wensen kunnen voldoen.

Wij kunnen uw gevel bekleden met gevelpanelen, damwand beplatingen, binnendozen en bieden een breed scala aan scheidingswanden voor het herindelen van de ruimte van een pand.

Elke wandbeplating wordt door ons in goed overleg met u geproduceerd en is altijd maatwerk. Laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden.

Betonwanden en elementen

U kunt vertrouwen op onze ervaring voor plaatsing van betonwanden en elementen. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het monteren van overheaddeuren, loopdeuren en schuifdeuren.

Gevelbeplating
Dakgoten

Daglichtsystemen

Wij verzorgen ook de installatie van daglichtsystemen, zoals lichtplaten, geïsoleerde lichtcassettes, koepelnokken, zadeldaknokken en ventilatienokken.

Dakgoten

Ook voor het aanbrengen van aluminium, stalen en zinken dakgoten ingeval van nieuwbouw en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zakgoten worden toegepast tussen twee hellende dakvlakken. Ook dit verzorgen wij graag voor u. 

Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw dakgoot of merkt u lekkage? Neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie. Hiermee voorkomt u mogelijk schade die kan ontstaan door lekkende dakgoten en hun ongewenste sporen in een interieur kunnen achterlaten. Indien nodig vervangen wij de dakgoten door nieuwe exemplaren voor een optimale afvoer van het hemelwater.

Dakbepating

Offerte aanvragen

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Van Manen Montage
specialist in complete montage