Diensten

Montage van dakbeplating en wandbeplating

Van Manen Montage in Lunteren heeft een ruime praktijkervaring van meer dan 10 jaar in het aanbrengen van de beplating op daken en aan wanden. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verrichten onze diensten voor zowel bedrijven als de agrarische sector.

alle soorten onderhoud en renovatie

Dakbeplating

Van Manen Montage in Lunteren heeft zich onder andere gespecialiseerd in het professioneel monteren van dakbeplating. Onder andere agrarische ondernemingen behoren tot onze klanten. Voor hun verzorgen wij verschillende soorten dakbeplatingen. Hierbij gebruiken wij de beste kwaliteit materialen die garant staan voor een prima bescherming tegen weersinvloeden en een goede duurzaamheid.

U kunt ons inschakelen voor de montage van sandwichpanelen, golfplaten en damwand dakplaten.

Een dakbedekking die vergaan is dient zo snel mogelijk vervangen te worden. Hiermee worden risico’s als lekkages die enorme schade aan een interieur kunnen veroorzaken voorkomen of tot een minimum beperkt. Naast renovaties van dakbeplating brengen wij ook nieuwe dakbeplatingen aan voor de nieuwbouw.

Gevelbeplating

De wandbeplating verzorgen wij voor particulieren, de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Er bestaat een ruime keuze aan gevelbeplating zodat wij aan vrijwel alle wensen kunnen voldoen.

Wij kunnen uw gevel bekleden met gevelpanelen, damwand beplatingen, binnendozen en bieden een breed scala aan scheidingswanden voor het herindelen van de ruimte van een pand.

Elke wandbeplating wordt door ons in goed overleg met u geproduceerd en is altijd maatwerk. Laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden.

Betonwanden en elementen

U kunt vertrouwen op onze ervaring voor plaatsing van betonwanden en elementen. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het monteren van overheaddeuren, loopdeuren en schuifdeuren.

alle soorten onderhoud en renovatie
Dakwerkzaamheden

Daglichtsystemen, plafondisolatie en ventilatiekanalen

Wij verzorgen ook de installatie van daglichtsystemen zoals lichtplaten, geïsoleerde lichtcassettes, koepelnokken, zadeldaknokken en ventilatienokken.

Voor het isoleren van plafonds plaatsen wij Powerline platen. Deze bestaan uit polyisocyanuraatschuim oftwel PIR. Deze platen hebben een uitstekend isolerend effect waardoor een aanzienlijke energiebesparing bereikt kan worden. Daarbij hebben Powerline platen een brandvertragende werking. Zij voldoen aan brandklasse B. Ook voor de aanleg van ventilatiekanalen vindt u in ons een specialist.

Dakgoten

Ook voor het aanbrengen van aluminium, stalen en zinken dakgoten ingeval van nieuwbouw en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zakgoten worden toegepast tussen twee hellende dakvlakken. Ook dit verzorgen wij graag voor u. Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw dakgoot of merkt u lekkage? Neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie. Hiermee voorkomt u mogelijk schade die kan ontstaan door lekkende dakgoten en hun ongewenste sporen in een interieur kunnen achterlaten. Indien nodig vervangen wij de dakgoten door nieuwe exemplaren voor een optimale afvoer van het hemelwater.

Staalconstructies

Ook voor het realiseren van relatief kleine of zeer omvangrijke staalconstructies zijn wij uw partner. Deze kunnen gecoat of thermisch verzinkt worden als bescherming tegen corrosie. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Door onze ervaring en vakkennis krijgt u altijd een juist advies en de werkzaamheden worden door ervaren vakmensen uitgevoerd.

Wij verzorgen ook de montage van sterke houten gordingen die plafonds of dakconstructies ondersteunen kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Wilt u meer weten over wat Van Manen Montage voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op

Van Manen Montage, specialist
in complete montage

Logo van Manen Montage

Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak”.

Contactgegevens

Van Manen Montage

ARuitenbeekweg 8a
6741HC Lunteren

T06-25310133