Over ons

Over Van Manen Montage in Lunteren

Bij Van Manen Montage in Lunteren bent u aan het juiste adres voor oplossingen op maat. Wij bieden onze diensten aan aan particulieren en bedrijven, waaronder deze welke werkzaam zijn in de agrarische sector in heel Nederland. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat het aanbrengen van dakbeplatingen, wandbeplatingen en isolaties van wanden en plafonds. Daarnaast hebben wij de kennis en ervaring voor het installeren van allerlei staalconstructies en daglichtsystemen. Ook voor de aanleg en renovatie van dakgoten zijn wij u graag van dienst.

alle soorten onderhoud en renovatie

Vakkennis en concurrerende tarieven

Met een ervaring van meer dan 10 jaar beschikken wij over de juiste vakkennis die wij ook voortdurend op peil houden door gerichte bijscholing. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben en niet te maken hebben met hoge overhead kosten kunnen wij voor alle diensten een concurrerend tarief aanbieden. Al het benodigde materieel is ons eigen bezit. Hierdoor hoeven wij bijvoorbeeld geen hoogwerkers of vrachtwagens met verreiker te huren. Mede hierdoor kunnen wij de kosten ook laag houden.

Kwaliteit en service zijn onze speerpunten

Doordat wij gebruikmaken van materialen van gerenommeerde merken waarborgen wij de kwaliteit. Mochten de werkzaamheden dit nodig maken dan kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Zonodig werken wij ook in de avonduren of op zaterdag door om uw project binnen een realistisch tijdschema te volbrengen.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om het zelf te ervaren, neemt u vandaag nog contact met ons op zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

alle soorten onderhoud en renovatie

Duidelijke offertes en een goede communicatie

Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak”. Onze vrijblijvende offertes zijn altijd glashelder zodat u nooit voor onverwachte verrassingen achteraf komt te staan. Onze projecten omvatten zowel werkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw als renovaties. Belangrijk voor een juiste inschatting van hoe een project uitgevoerd moet worden is een duidelijke communicatie.

Wij gaan uitgebreid met u in gesprek om zo uw wensen in kaart te brengen. Hiermee kunnen wij een sluitend plan van aanpak maken, waarin rekening gehouden wordt met de benodigde menskracht en het materiaal. Ook het budget wat u ter beschikking heeft speelt hierbij een bepalende rol.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op

Van Manen Montage, specialist
in complete montage

Logo van Manen Montage

Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak”.

Contactgegevens

Van Manen Montage

ARuitenbeekweg 8a
6741HC Lunteren

T06-25310133