Over ons

Bij Van Manen Montage in Lunteren bent u aan het juiste adres voor oplossingen op maat. Wij bieden onze diensten aan aan particulieren en bedrijven, waaronder bedrijven in de agrarische sector in heel Nederland.

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat het aanbrengen van dakbeplatingen, wandbeplatingen en isolaties van wanden en plafonds. Daarnaast hebben wij de kennis en ervaring voor het installeren van allerlei staalconstructies en daglichtsystemen. Ook voor de aanleg en renovatie van dakgoten zijn wij u graag van dienst.

Montage

Vakkennis en concurrerende tarieven

Met een ervaring van meer dan 10 jaar beschikken wij over de juiste vakkennis die wij ook voortdurend op peil houden door gerichte bijscholing. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij voor alle diensten een concurrerend tarief aanbieden. Al het benodigde materieel is ons eigen bezit. Hierdoor hoeven wij bijvoorbeeld geen hoogwerkers of vrachtwagens met verreiker te huren.

Kwaliteit en service zijn onze speerpunten

Doordat wij gebruikmaken van materialen van gerenommeerde merken waarborgen wij de kwaliteit. Mochten de werkzaamheden dit nodig maken dan kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Zonodig werken wij ook in de avonduren of op zaterdag door om uw project binnen een realistisch tijdschema te volbrengen.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om het zelf te ervaren. Neemt u vandaag nog contact met ons op zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Van Manen Montage
specialist in complete montage